tiistai 6. lokakuuta 2015

Uusia puumanaisia netistä

Niin siinä sitten kävi, että tapaamiset kultturellin puumanaiseni kanssa jäivät. Olihan niitä jo varsin kauan jatkunutkin ja monia mukavan kiihkeitä hetkiä olimme yhdessä kokeneet. Tosin pitää ehdottomasti lisätä, että seksi ei ollut ainoa asia mitä olen monesti muistellut tuosta suhteesta. Mieleen ovat painuneet myös ne monet yhteiset keskustelu- ja jutteluhetket kun puhuimme mm. oman elämämme hankalista asioista. Oli mukava jakaa niitä oman salaisen puumanaisen kanssa ja saada häneltä myös näkemys ja kommentteja niihin. Elämänkatsomuksellisesti se taisi olla varsin kasvattavaa. Toivonkin että mahdollisimman moni aikuinen nainen ja nuori mies voisi yhdessä kokea jotain vastaavaa mitä me koimme. Se antoi molemmille paljon ja monesti olen hymyillen palannut niihin hetkiin ajatuksissani.
Elämäni jatkui siis taas hetken aikaa ilman naista. Ei ollut enää puumanaista eikä sen paremmin tyttöystävääkään. Haku oli kyllä päällä kummankin suhteen! Ja haku oli päällä sekä netin kautta että ihan elävässä elämässä kuten kaupungin yöelämässä. Tosin minua vanhempien naisten iskemisen koin livenä hyvin vaikeaksi ja heitä etsinkin edelleen lähinnä vain netin kautta.
Ajassakin oli menty sen verran eteenpäin, että nettiin oli ilmestynyt sivusto nimeltä Suomi24.fi. Ja siihenhän piti sitten heti tutustua ja kokeilla mitä sen kautta kenties löytyisi. Sieltä löytyi vastaavia chat-huoneita kuin oli ollut Kiss FM :n sivuilla, mutta erityisesti ihastuin Sokkotreffit palveluun. Aivan alkuaikoina se toimi niin, että sisään kirjauduttaessa ilmoitettiin sukupuoli, ikä ja paikkakunta ja lisäksi kirjoitettiin noin lauseen pituinen esittely itsestä. Sen jälkeen jäätiin odottelemaan, että joku kiinnostui sinusta ja klikkasi sinut yksityiskeskusteluun. Nykyään sokot.fi sivusto tarjoaa vastaavan palvelu tosin tuota esittelytekstimahdollisuutta ei valitettavasti enää ole ja juuri se oli ainakin omalla kohdallani avain menestykseen. Kun keksi kirjoittaa sopivan oivallisen iskurepliikin niin saattoi saadakin toivomaansa juttuseuraa naisista. Monesti miehiltä näki yritelmiä kuten "aikuista naista seksiin stadista" tai "kiihkeää naista?". Kun keksi jättää tuon suoran vihjailun seksistä pois ja tarjota esim. romanttista juttuseuraa kynttilänvalossa ja luotti siihen, että aikuinen nainen kyllä ymmärtää myös sen mitä miehen ja naisen välillä voi olla vaikka sitä ei suoraan sanoisikaan niin menestystä oli yleensä huomattavasti parempi. Eli oma esittelylauseeni saattoi mennä vaikka näin: "Romanttista juttuseuraa ehkä aivan kynttilänvalossakin n. 35-50v naiselle".
Melko pian päädyinkin tuota kautta juttuihin kahdenkin eri naisen kanssa. Chattailun jälkeen oli vaihdettu sähköpostiosoitteet ja yhteydenpitoa jatkettiin viesteillä. Kumpikin vaikutti kovin kiinnostavalta ja jatkoin viestittelyä molempien kanssa. Molemmat sattuivat vielä asumaankin varsin lähellä itseäni. Toisen kanssa kirjoittelimme enemmän, mutta jotenkin hän tuntui kovasti epäröivän tapaamista vaikka se toisaalta häntä selvästi kiinnostikin. Tulimme kuitenkin hirveän hyvin juttuun ja kaikenlaista kirjoiteltiin. Hän oli 42-vuotias naimisissa oleva virkanainen, mutta heillä ei ollut lapsia ja muutenkin hän kertoi olevansa pettynyt liittoonsa ja sanoipa hän suoraan kaipaavansa enemmän seksiäkin kuin mitä mieheltään sai. Kirjoittelimme myös paljon elämäntilanteistamme ja maailmanmenosta muutenkin. Ehdotin välillä tapaamistakin, mutta häntä arvelutti asia ja emme saaneet mitään sovittua.
Toinen Suomi24:n Sokkotreffeiltä löytämäni nainen sen sijaan oli lyhytsanaisempi ja suorapuheisempi. Hänkin oli reilu nelikymppinen ja välillä sainkin olla tarkkana mitä olin kummankin kanssa kirjoitellut etten sotkenut heitä toisiinsa! Tämä suorapuheisempi nainen kertoi suoraan hakevansa salaista seksiseuraa miehensä tietämättä ja oli pienen kirjoittelun jälkeen jo valmis tapaamaankin minut. Hänelle tuotti hieman ongelmia löytää sopivaa tapaamisajankohtaa, mutta lopulta sopiva hetki löytyi ja saimme ajan sovittua. Sovimme, että tapaisimme kaupungin linja-autoasemalla ja jos ajatus tuntuisi vielä naamatustenkin hyvältä niin jatkaisimme siitä asunnolleni yhteisen yön merkeissä. Ja siitä kerronkin sitten seuraavassa blogitekstissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti