keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Tuparit kultturellin puumanaisen kanssa

Elämä kulki vähitellen eteenpäin myös opiskeluiden ja muun elämän suhteen. Olin tähän asti asunut ja viihtynytkin oikein hyvin kämppisten kanssa. Usein tuli keskityttyä ehkä enemmänkin opiskeluelämään kuin itse opiskeluun. Bileitä pidettiin usein ja kaikkea muutakin hauskaa keksittiin niin kämppisten kuin muidenkin kavereiden kanssa. Vähitellen alkoi kuitenkin tuntua, että opiskeluelämä kämppisten kanssa alkoi olla nähty. Aloin kaivata enemmän omaa rauhaa ja ajattelin että opiskelutkin voisivat tehostua ihan omassa asunnossa. Mielessä siinsi kyllä myös mahdollisuus tuoda puumanainen omaankin kotiini käymään.
Sopivan asunnon löytäminen kohtuu budjetilla ei tuolloinkaan ollut mikään läpihuutojuttu ja hetken jouduin vielä jatkamaan yhteiseloa kämppisten kanssa ennen kuin sopiva asunto löytyi. Mutta se olikin sitten unelmien täyttymys. Sijainti oli varsin sopiva, tilaa oli yhdelle miehelle sopivasti, iso parveke ja vielä saunakin! Kaverit auttoivat muutossa ja tykkäsin sisustaa ihan omaa kotiani. Ja varsin mieleisen siitä sainkin.
Ja taas juhlittiin! Tupareita vietettiin kavereiden kanssa ja saunottuakin tuli harva se ilta. Mikäs siinä oli saunan jälkeen istua omalla parvekkeella olut kädessä välillä yksin ja välillä kavereiden kanssa. Elämä hymyili. Toki olin kertonut uudesta asunnostani myös kultturellille puumanaiselleni ja luvannut järjestää hänelle ihan yksityistuparit. Ja pianhan ne järjestyivätkin!
Hain hänet alkuillasta rautatieasemalta autollani ja ajoimme suoraan uudelle asunnolleni. Matka kesti hetken ja ehdimme siinä vaihtaa kuulumiset ja jälleen kerran hymyillen vilkuilla toisiamme. Päästyämme perille ja sisään halasimme ja esittelin hänelle paikat. Hän kaivoi laukustaan minulle nätin naisellisesti pakatun tupaantuliaislahjan. Olin hieman yllättynyt lahjasta, en ollut osannut odottaa sellaista. Paketista löytyi mukavan pehmeä torkkupeitto, sellaista minulla ei vielä ollutkaan. Puumanaiseni pahoitteli, että oli joutunut ihan arvaamaan sopivan värin kun ei tiennyt yhtään mitä värejä asunnossani oli. Mutta hyvinhän se näytti asuntooni sopivan. Oli mukava tunne saada aikuisen naisen katseella valittu lahja. Kaverit olivat tupaantuliaisissa muistaneet lähinnä juoma- ja saunapainotteisilla lahjoilla.
Hetken juteltuamme keksin kysyä naiseltani haluaisiko hänkin kenties saunoa tänä iltana. Hän empi hetken, mutta päätimme lopulta lämmittää saunan. Kävin naksauttamassa sähkökiukaan päälle ja päätimme hieman syödä saunan lämpenemistä odotellessa. Hän oli käynyt matkalla kaupassa ja ostanut mm. taas vastaavan valmissalaatin kuin viimeksikin. Minullakin oli kaikenlaista jääkaapissa joten hyvän aterian saimme aikaiseksi.
Syötyämme istuimme vielä hetkeksi sohvalle juttelemaan ja halailemaan. Sauna oli jo lämmennyt ja kaivoin naisellenikin pyyhkeen lainaksi kaapista. Riisuuduimme ja menimme yhdessä saunan lämpöön. Istuimme ensin hetken saunan lämmössä ja pian suutelimme lauteilla. Hänen huulensa tuntuivat kuumilta omiani vasten ja hyväilin hänen kosteita hiuksiaan. Välillä oli mukava koskettaa hänen aikuisen naisen reittään.
Saunassa en välillä voinut mitään sille, että aloin kiihottua. Nuo kuumat suudelmat ja muukin koskettelu aikuisen naisen kanssa. Enkä voinut olla välillä katselematta hänen aikuisen naisen alastonta kehoa. Siinä oli jo elämän jälkiä eikä se ollut enää tyttömäinen, mutta se oli hyvin naisellinen ja kiihottava. Ainakin minulle paljon kiihottavampaa kuin jos vieressäni olisi istunut suunnilleen ikäiseni tyttö. Ja puumanaiseni tuntui vain nauttivan katseestani joka kiersi hänen kehoaan. Hän huomasi myös hymyillen kiihottumiseni ja otti hetkeksi kiinni kalustani ja veteli hieman härnäävästi vain pari kertaa edestakaisin.
Päätimme, että saunominen alkaisi riittää, peseydyimme vuorotellen ja haimme jääkaapista hieman juotavaa saunan päälle. Hänellä oli pelkkä pyyhe yllään kuten minullakin. Joimme kylmiä juomiamme, halailimme hieman ja tunsin taas kuinka kaluni alkoi seistä pyyhkeen alla. Naisenikin taisi sen huomata.
Hän vaihtoi päälleen pienen satiiniyöpaidan ja minä en tainnut ehtiä edes pukemaan päälleni mitään kun heitimme pyyhkeet kuivumaan ja käsikädessä menimme sänkyyn. Eihän toistemme härnäämistä voinut loputtomiin jatkaa.
Hän makasi selällään ja kävin hänen päälleen suudellen hänen huuliaan. Kaluni oli jo aivan kovana ja osui vuorotellen hänen kumpaankin reiteensä. Ja taisipa se välillä hipaista jotain muutakin huokauksesta päätellen. Suukottelimme kiihkeästi ja välillä nuuhkaisin hänen saunapuhtaita vielä hieman kosteita hiuksiaan. Hyväilin hänen rintojaan satiinisen yöpaidan läpi ja välillä käteni liukui kiusoittelevan hitaasti hänen vatsansa yli jalkoväliin. Sormeni leikkivät hellästi siellä ja tunsin miten märkä hän oli jo. Hetken siinä vielä pyörimme ja hyväilimme toisiamme kunnes ohjasin kivikovan kaluni hänen kostean paikkansa huulille.
Kiusoittelevasti vain kosketin häntä sinne ensin pari kertaa kalullani ja työnsin sitten vain ihan vähän matkaa sisään. Pysähdyin hetkeksi siihen ja katselin suoraan hänen aneleviin silmiinsä, odotin vielä hetken ja samalla kun yhä katselin häntä suoraan silmiin työnsin hitaasti mutta varmasti kaluni aivan pohjaan litimärkään aikuisen naisen vakoon. Hän huokasi nautinnosta, sulki silmänsä työntöni loppuvaiheessa ja tunsin kuinka hänen kätensä koskettivat käsivarsiani.
Hitaasti aloin naida häntä ja tunsin kuinka hänen lantionsa työnsi vastaan. Huohotus ja sängyn kiihtyvä natina täytti huoneen. Välillä hieman hiljensin tahtia ja suutelin häntä, en halunnut laueta ihan heti vaan pitkittää nautintoa.
Hetken päästä halusin naida häntä takaapäin ja pyysin häntä kääntymään. Eipä häntä tarvinnut kahdesti pyytää vaan hyvin pian hän oli edessäni peppu pystyssä. Näky oli kiihottava, puumanaiseni siinä peppu pystyssä minua kohden ja hän painoi päänsä sivuttain tyynyyn ja kurkki katseellaan minua. Minulla seisoi todella. Upotin kaluni takaisin tuohon märkään vakoon, otin häntä kaksinkäsin kiinni lantiosta ja aloin taas naida. Välillä aivan pohjaan ja välillä hieman kiusoittelevammin. Välillä hitaammin ja välillä taas nopeammin. Nyt alkoi kyllä tuntua, että kovin kauaa en enää pystyisi pidättelemään ja niinpä otin häntä aika reippaasti kiinni lantiosta mikä ei tuntunut häntä yhtään haittaavan ja annoin mennä. Olin syvällä hänen sisällään, sänky natisi allamme, kuuntelin hänen huohotustaan, katselin häntä ja tunsin kuinka lasti lähti jostain sisältäni liikkeelle. Nautinnosta urahtaen laukesin syvällä hänen sisällään.
Yö jatkui varsin samalla meiningillä joten kelpo tuparit tuli vietettyä kultturellin puumanaiseni kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti