keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kultturellin puumanaisen opiskelut jatkuvat

Kultturellilla puumanaisella oli parin päivän opiskelujaksoja muutaman viikon välein. Ja joka kerta vietimme yhteisen yön siinä pienessä yksiössä mistä kerroin edellisessä blogitekstissäni. Vielä nykypäivänäkin kun ajan joskus kyseisen talon ohi niin katseeni kääntyy sitä tiettyä ovea kohti, huokaan syvään ja hymyilen kun mieleeni palaa kaikki ne sängyn natinat ja meidän huohotukset mitä sen takana tapahtui. Ja myös ne mukavat keskustelut joita ehdimme siellä käydä toistemme elämäntilanteesta ja kaikesta muusta. Suhteemme ei ollut vain pelkkää seksiä vaan jaoimme keskenämme paljon asioita ja oli mielenkiintoista ja kasvattavaa saada asioihin myös aivan eri sukupolvea edustavan ihmisen näkökulma. Mutta eivätpä arvanneet saatikka koskaan saaneet tietää ne asunnon lainaajat minkälaiseen käyttöön se asunto tuli kun puumanaisenihan lainasi tätä yksiötä tuttaviltaan.
Muistanpa seuraavan kerran kun kultturelli puumanaiseni oli opiskelupäivänsä jälkeen mennyt hetkeksi istumaan jazz-musiikin ystävänä erääseen keskustan jazz-baariin ja lähetti minulle sieltä tekstiviesti. Sovimme, että hakisin hänet autolla hieman myöhemmin kyseisen baarin edestä. Se vanha pieni kesäautoni oli tässä vaiheessa tullut tiensä päähän ja olin juuri noin viikkoa aiemmin hankkinut kesätyötienesteillä uuden ja hienomman auton. Elettiin syksyä ja illan pimeydessä kurvasin sovittuun aikaan hakemaan puumaani.
Päätimme poikkeuksellisesti käydä ajelemassa pienen lenkin ennen asunnolle menoa. Olinhan tuolloin parikymppisenä todella tohkeissani uudesta autostani ja halusin sitä näyttää naisellenikin. Hän istui hymyillen vieressäni kun ajoimme pienen lenkin laitakaupungilla. Koskettelimme samalla hieman toisiamme ja miten hyvältä hänen kätensä tuntuikaan kaasujalkani reidellä. Kosketuksissamme oli selvästi jotain sähköä ja pian olimme jo yksissä tuumin suuntaamassa asunnolle. Auto parkkiin tutulle paikalle kulman taakse ja äkkiä luikahdimme asuntoon sisälle.
Ei siinä ehditty iltapalaakaan syödä kun kellistin puumani saman tien sängylle ja suutelin häntä. Hänelle tuntui sopivan oikein hyvin tämä etenemisjärjestys.
Autoin häneltä pois tummat housut jalasta ja hamusin heti käsiini nuoren miehen innolla noita ihania aikuisen naisen rintoja. Ne olivat hyvin tavalliset aikuisen noin viisikymppisen naisen rinnat, mutta miten sopivilta ne tuntuivatkaan käsiini ja miten mukava niitä olikaan puristella. Pieni pettymys oli kun paidan alta ei tällä kertaa löytynytkään niitä vihreän sävyisiä rintaliivejä jotka olivat pyörineet päässäni kiihkeissä ajatuksissa viikko tolkulla aiempien kertojen jälkeen. Mutta tuo pieni pettymys oli hyvin pieni ja unohtui hyvin nopeasti kun pyörimme sängyssä ja tunsin hänen kätensä kalullani.
Rakastelimme edestä ja takaa ja miten se taas kiihottikaan kun kaikki mihin olin ajatuksissani ja unelmissani palannut muutaman viime viikon aikana olikin taas todellista. Nuo puumanaiseni punertavat hiukset jotka heiluivat työntöjeni tahtiin ja hänen nautinnollinen hymynsä. Ja miten hyvältä hänen kätensä tuntuivatkaan koskivatpa ne minua mihin tahansa.
Ei siinä taas mahdottoman kauan mennyt kun suurimmat paineet oli purettu molemminpuolin. Hetken vain lojuimme yhdessä sängyllä toisiamme silitellen ja sitten kävimme pikaisesti suihkussa. Puimme vain hieman yllemme ja istuimme pöydän ympärille pienelle iltapalalle. Istuimme siinä tukat vielä hieman pörröisinä, hörpimme kuumaa teetä ja söimme voileipää. Hänellä oli myös pieni kaupan valmissalaatti, hänen vakionsa.
Ei liene vaikea arvata mitä teimme iltapalan jälkeen. Vähätkin vaatteet vähenivät taas kun sukelsimme peiton alle ja pian sänky natisi taas allamme ja katselin miten hänen kauniit aikuisen naisen sormensa puristivat peittoa nautinnosta.
Lopulta sammuttelimme loputkin valot ja vedin tuon vielä rakastelusta hehkuvan aikuisen naiseni kiinni minuun ja kuiskailimme toisillemme jotain pientä ennen nukahtamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti