lauantai 17. tammikuuta 2015

Kirjetulva

Kirjoitettuani edellisen blogitekstini palautui mieleeni vielä yksi kokeilu noilta ajoilta joka opetti minulle aika paljon. Olin siis lukioikäinen ja turhautunut kun kirjalliset yhteydenottoni eivät tuottaneet toivottua tulosta aikuisten naisten kanssa. Niinpä aloin miettiä syitä ja seurauksia ja päätin tehdä pienen kokeilun.
Keksin tehtailla tekaistun ilmoituksen pornolehteen ja selvittää sen avulla miten muut miehet vastaavat naisten ilmoituksiin. Jollain tapaahan sitä oli selvitettävä miten erottautua muista miehistä. Niinpä siis kirjoitin treffi-ilmoituksen jossa etsin seksiseuraa ja kerroin muistaakseni olevani vähän päälle 3-kymppinen nainen. Ajattelin, että 3-kymppiset naiset ovat varmaankin niitä vetävimpiä ja parhaita. Ilmoituksen vastaukset ohjasin tulemaan sopivalle nimimerkille poste restantena. Tuohon aikaanhan oli vielä mahdollista käyttää vain nimimerkkiä poste restantessa mikä nykyään on kielletty.
Jouduin taas odottelemaan muutamia viikkoja, että ilmoitukseni oli julkaistu ja vastauksia alkaisi tulla. Jännittyneenä menin sitten hakemaan poste restante vastauksia ja kuvittelin saavani muutamia vastauksia. Vaan toisinpa kävi! Hakiessani vastauksia niitä oli melkoinen kirjepino! Hyvä että sain ne sullottua koulureppuuni kun olin kirjeiden hakureissulla koulupäivän jälkeen.
Kotona sitten availin kiinnostuneena noita kirjeitä joissa miehet tyrkyttivät itseään keksimälleni naiselle. Yllättävän monessa oli rohkea alastonkuvakin mukana vaikka elettiin vielä filmikameroiden aikaa joilloin kuvat täytyi kehittää valokuvaliikkeissä. Nuo kuvat lähinnä yökötyttivät. Ja miesten kirjoitukset olivat varsin suorasukaisia ja kuvailivat tulevaa seksiä hyvinkin yksityiskohtaisesti.
Jo ensimmäisellä hakukerralla vastauksia tuli niin paljon, että loput jätin noutamatta. Minulle selvisi myös samalla hyvin selvästi miksi en ollut saanut vastakaikua naisten ilmoituksiin lähettämiini viesteihin. Naiset saivat vastauksia aivan valtavasti. Tämä kokeilu herätti kuitenkin minut jo tuolla iällä pohtimaan, että minkälaisia vastauksia naiset kenties toivoisivat. Päättelin, että alastonkuvalla ja ronskilla tekstillä lähestyminen ei varmasti ollut kovin fiksu veto ja sillä ei ainakaan erottuisi massasta. Tästä oivalluksesta minulle oli myöhemmin suuri hyöty vaikka siihen menikin vielä aikaa, että haaveeni aikuisesta naisesta toteutui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti