lauantai 24. tammikuuta 2015

Tyttöystävä

Koulu- ja lukioajat jäivät sitten lopulta taakse vaikka ne silloin tuntuivatkin kestävän ikuisuuden. Minun elämässäni tämä tarkoitti suurta muutosta sillä sain opiskelupaikan toisesta kaupungista ja tulin näin muuttaneeksi pois vanhempieni valvovien silmien alta heti 18-vuotiaana lukion jälkeen.
Innolla lähdin tutustumaan uuteen kaupunkiin ja itsenäiseen elämään opiskelijasoluasunnossa. Ikäviäkin yllätyksiä tuli vastaan mm. siten, että vaatekaapista ei löytynyt enää puhtaita vaatteita ellei ollut itse vaivautunut pyykkitupaan ja jääkaapin täydennyskin jäi omalle vastuulle.
Mutta meneminen ja tuleminen oli täysin vapaata, voi sitä poikamieselämän riemua. Kaupungin yöelämäkin tuli vauhdilla tutuksi. Ja haaveissa pyöri sekä omanikäiset tytöt että myös aikuiset naiset. Kummistakaan ei vielä ollut kovin ihmeellisiä kokemuksia. Kouluaikoina kun olin kuitenkin ollut ulospäin sellainen aika hiljainen ja ujokin kaveri vaikka pään sisällä pyöri kaikenlaisia ajatuksia.
Pian oli pari yökerhostakin bongattua hetken tyttöystävää, mutta suuremman mullistuksen hiljaisen puoleisen nuorenmiehen seuraelämään teki tutustuminen internetiin ja sen chat-palstoihin jotka olivat silloin uusinta uutta. Mieleen on erityisest jäänyt legendaarinen Kiss FM :n chat. Siellä sitä vietettiin aikaa oikein urakalla tyttöjä ja naisia vokotellen. Ja ensimmäiset nettitreffitkin tuli jo sovittua. Ne tosin ihan kiltisti omanikäisten tyttöjen kanssa.
Ensimmäisen opiskelutalven aikana pääsi kuitenkin käymään niin, että rakastuin yökerhosta löytämäni nuoren neidon kanssa ja totesin olevani tosi onnellinen hänen kanssaan. Suhteesta kehittyi pidempiaikainen ja kävin sinä aikana myös armeijan.
Armeijassa olin osan palvelusajastani hieman erikoisemmissa hommissa joissa tapasin päivittäin armeijan palveluksessa olevia toimistovirkailijanaisia. Miten haaveilinkaan heistä! Oli kova ikävä tyttöystävää, naista yleensäkin ja ympärillä pyöri noita keski-ikäisiä toimistonaisia. Uuh, miten ajatukset eksyivätkin usein siihen mitä heidän kanssaan voisi tapahtua vaikka kellarikerroksen wc:ssä. Mitä noiden ihanaisten hameiden ja jakkupukujen peitossa olisikaan. Miltä tuntui työntää kädet heidän paitapuseronsa sisään ja hyväillä aikuisen naisen rintoja tai nostaa hameenhelmaa. Olen kuitenkin aina ollut uskollinen yhden naisen mies (siis yksi nainen kerrallaan) enkä voinut kuvitella pettäväni tyttöystävää, mutta vilkasta mielikuvitustani tuo periaate ei pystynyt estämää.
Armeijan jälkeen jatkoin opiskelua ja jossain vaiheessa alkoi tuntua, että joko tässä nyt on kaikki ne poikamieselämän seikkailut seikkailtu kun suhde tyttöystävän kanssa oli aika vakaalla pohjalla. Hän oli jo ehtinyt elää aika vallattomat nuoruusvuodet ja minusta alkoi tuntua, että en ollut vielä valmis vakiintumaan vaan kaipasin seikkailuja enkä pelkkää opiskelua ja kotielämää. Tämä taisi olla yksi suhteemme kompastuskivi muutaman muun lisäksi ja niinpä erosimme.
Olin uuden poikamieselämän ovella ja nyt päätin satsata täysillä siihen, että myös haaveeni aikuisista naisista toteutuisi. Ja toteutuivathan ne, muuta niistä sitten seuraavissa teksteissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti