perjantai 24. huhtikuuta 2015

Konsertti ja hotelliyö kultturellin puumanaisen kanssa

Olimme siis buukanneet kultturellin puumanaiseni kanssa itsemme sisään hotelliin. Päästyämme hotellihuoneeseen hymyilimme toisillemme ja mietimme mitä hotellin vastaanottovirkailija mahtoi ajatella meistä hetki sitten kun hieman hermostuneina täytimme tietojamme majoituskortteihin. Toinen siis noin 5-kymppinen rouva ja minä noin kaksikymppinen kaveri. Pitiköhän hän meitä äitinä ja poikana vai arvasikohan hän totuuden. Kallistuimme veikkauksessamme siihen, että hän arvasi mistä oli kyse. Olimme kuitenkin ehkä sen verran hermostuneita ja katselimme toisiamme sillä tavalla hymyillen, että äiti ja poika eivät niin tekisi.
Katselimme siinä puumanaiseni kanssa toisiamme, hän hymyili minulle jälleen veikeästi ja halasimme. Istuimme sängyn laidalle aivan vieretysten, otin häntä kädestä kiinni ja hetken päästä vaihdoimme ensisuudelman. Silitin hänen punertavia hiuksiaan, juttelimme ja huomasimme selvästi viihtyvämme toistemme seurassa. Aika meni mukavasti rupatellessa ja toisiamme varovasti kosketellen. Enimmäkseen pidimme toisiamme kädestä kiinni ja hyväilimme sormilla toistemme käsiä samalla kun juttelimme.
Päätimme lähteä ajoissa konserttitalolle vaikka sinne olikin vain muutaman korttelin kävelymatka hotellilta. Ennen hotellihuoneesta poistumista vaihdoimme vielä eteisessä suudelman ja halasimme. Julkisesti emme uskaltaisi niin tehdä.
Konserttitalon lämpiössä oli jo väkeä kun saavuimme sinne. Jätimme takit narikkaan ja katselin ympärilleni. Tunsin olevani ehkä hieman oudossa ympäristössä kun lähes kaikki muut olivat minua selkeästi vanhempia. Toivoin myös mielessäni, että vastaan ei tulisi ketään tuttuja. Mitenköhän olisinkaan esitellys seuralaiseni jos niin olisi käynyt?!
Seuralaiseni oli ostanut liput aivan viime tingassa ja valitettavasti jäljellä oli ollut enää hajapaikkoja joten meillä ei ollut vierekkäisi istumapaikkoja. Montaa metriä paikkojen välillä ei kuitenkaan ollut. Kun melkein kaikki olivat jo istuneet paikoilleen ja konsertin alkuun oli enää ihan hetki niin puumanaiseni kysyi vieressäni istuvalta yksinäiseltä naiselta voisiko hän vaihtaa paikkoja, että pääsisimme vierekkäin. Ilahduimme kun hän suostui. Ehdimme vielä vaihtaa muutaman sanan ennen kuin valot himmenivät ja konsertti alkoi. Välittömästi pimeyden laskeuduttua saliin kätemme hakeutuivat kiinni toisiinsa ja katsahdimme taas hymyillen toisiamme salin hämäryydessä. Lähes koko konsertin ajan pidimme toisiamme kädestä kiinni ja silitimme toistemme käsiä.
Konsertin päätyttyä kävelimme suoraan takaisin hotellille. Heti saatuamme huoneen oven kiinni suutelimme ja hyväilimme toisiamme. Kumpikin tiesi mitä seuraavaksi tapahtuisi vaikke emme sitä ihan suoraan ääneen sanoneetkaan. Päätimme vielä kumpikin käydä suihkussa ensin. Hän meni ensiksi ja katselin malttamattomana televisiota sen ajan. En malttanut keskittyä mihinkään ohjelmaan vaan räpsytin kaukosäätimellä kanavia ja mielikuvitukseni laukkasi mitä kohta tapahtuisi. Koko ajan kuulostelin milloin veden lorina loppuisi. Lopulta kylppärin ovi aukeni ja hän tuli sieltä raikkaan tuoksuisena pyyhkeeseen kietoutuneena. Vaihdoimme suudelman ja menin suihkuun. Hänen läheisyytensä tuntui entistäkin kiihottavammalta kun hän suuteli minua pelkkään pyyhkeeseen verhoutuneena ja tuoksui hyvältä.
Suihkusta tullessani vedin bokserit jalkaani ja hän odotti minua jo sängyssä peiton alta hymyillen. Minulle ei tarvinnut kahdesti hymyillä niin viekoittelevasti ja hetkessä olimme molemmat hotellin valkoisten peittojen alla, suutelimme ja katsoimme toisiamme kutsuvasti silmiin. Hyväilin häntä käsilläni ja tunsin miten hänellä oli päällään melko lyhyt satiininen yöpaita. Hänkin hyväili minua ja tiesin kyllä olevani valmis suoraan toimintaan piankin, mutta yritin malttaa mieleni. Ja miten hyvältä tuntuikaan ottaa häntä välillä kiinni pepusta ja välillä taas hyväillä rintoja. Ilmeistä ja huokailuista päätellen hän nautti täysin siemauksin. Ja niin nautin minäkin kun tunsin hänen kätensä boksereillani.
Hetken kiihkeiden hyväilyjen jälkeen en enää malttanut vaan kurotin kädelläni kortsun laukustani ja hän makasi selällään katsoen minua kutsuvasti.
Pienen ähellyksen jälkeen pääsin hänen sisälleen ja katselin hänen nautinnollista ilmettään kun hän makasi allani. Painauduimme ihan kiinni toisiimme ja välillä kohottauduin käsieni varaan ja miten minua kiihottikaan hänen yöpaitansa verhoamat aikuisen naisen rinnat kun ne siinä keinahtelivat katseeni alla. Seksi oli hyvää, ei mitään maata mullistavaa, mutta hyvää ja totuuden nimissä on sanottava, että nuoren miehen innolla en kyllä mihinkään maratoniin pystynyt vaikka yritinkin pidättää ja pitkittää nautintoa. Tuntui vaan niin hyvältä, että lopulta en enää kerta kaikkiaan pystynyt pidättämään yhtään pidempään.
Loppuyön vietimme peiton alla hyvin läheisissä ja mukavissa tunnelmissa. Kumpikin nautti selvästi yöstämme vaikka usein ainakin omalla kohdallani on ollut niin, että seksi muuttuu sitä paremmaksi mitä paremmin tuntee kumppaninsa. Ensimmäinen kerta uuden kumppanin kanssa on harvoin ollut mikään järisyttävä kokemus.
Aamulla kävimme yhdessä hotellin aamupalalla ja pian oli aika saatella kultturelli puumanaiseni rautatieasemalle ja kotimatkalle. Juttelimme vielä kaikenlaista ja tulimme yhdessä siihen tulokseen, että olisi kyllä mukava nähdä uudestaankin kunhan sopiva aika ja tapaamispaikka järjestyisi. Hänellä oli kuitenkin matkaa luokseni noin 300 km joten päätimme viestitellä ja miettiä missä tapaisimme seuraavan kerran. Tapaamisajasta hän sanoi myös, että vaatii aina vähän sovittelua ja miettimistä milloin hän pääsee kun olihan hänellä sentään mies ja perhe. Mutta erotessamme rautatieasemalla arvasimme kyllä toistemme katseista, että tapaisimme vielä. Katse kertoo usein paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti