tiistai 5. toukokuuta 2015

Kultturellin puumanaisen kanssa motellissa

Ensi tapaamisemme jälkeen jatkoimme viestittelyä kultturellin puumanaisen kanssa pääasiassa sähköpostilla ja tekstiviesteillä. Ja välillä juttelimme Kiss FM :n chatin Tanssilavalla missä olimme toisiimme tutustuneetkin. Muistelimme ensimmäistä tapaamistamme, mutta ehkä enemmänkin yhteydenpitomme keskittyi kuulumisten vaihtoon. Oli joku jonka kanssa jakaa asioita. Välimme olivat hyvin mutkattomat ja saatoimme kirjoitella asioista joista hänen ei olisi tullut mieleenkään jutella omien lastensa kanssa ja joita minäkään en olisi missään tapauksessa alkanut miettiä äitini kanssa. Oli jotenkin mukavaa kun oli näin mutkaton keskusteluyhteys itseäni vanhemman naisen kanssa ja saimme näkökulmaa erilaisiin asioihin toistemme hyvin erilaisten elämäntilanteiden kautta.
Toki haaveilimme ja mietimme myös uutta tapaamismahdollisuutta. Mietimme missä voisimme rauhassa tavata ja koska se onnistuisi. Meillähän oli välimatkaa noin 300 kilometriä ja minä asuin kämppisteni kanssa enkä voinut siksi kutsua häntä kylään. Hän taas eli perhe-elämää miehensä ja lastensa kanssa joten tapaamisen järjestäminen ei ollut aivan yksikertaista. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen ehtikin kulua tovi ennen kuin näimme seuraavan kerran.
Keksimme, että suunnilleen puolivälissä kotipaikkojamme olisi kohtuuhintainen motelli valtatien varrella. Jospa ajaisimme molemmat sinne ja näkisimme siellä. Häntä arvelutti kyllä matka sillä hänen ajokokemuksensa oli kuulemma vähäinen. Lopulta hänelle tuli kuitenkin mahdollisuus olla yö pois kotoa ja päätimme sopia tapaamisen tuonne motelliin.
Odotin taas innolla uutta tapaamistamme. Nythän oli jo ilmiselvää mitä oli luvassa! Suhteemme alkoi selvästi kehittyä juuri sellaiseen suuntaan mistä olin haaveillut jo vuosikausia. Vihdoinkin minulla olisi aikuinen nainen rakastajattarena jota tavata aina välillä. Päivät opiskeluiden parissa tuntuivat pitkiltä tapaamista odotellen. Ja ajatukset laukkasivat tuon tuostakin siihen mitä kaikkea tapahtuisi.
Vihdoinkin koitti sitten se päivä. Lähettelimme vielä tekstiviestejä toisillemme kun lähdimme ajamaan kohti tapaamispaikkaamme. Taisi olla perjantai-iltapäivä, viikonloppu juuri alkamassa. Saavuimme paikalle melko samoihin aikoihin. Hän oli kertonut minkälaisella autolla ajaisi ja huomasinkin heti perille saavuttuani tuntomerkkeihin sopivan auton motellin parkkipaikalla. Häntä ei näkynyt missään joten soitin hänelle. "Moi, juu olen tässä viereisellä huoltoasemalla kahvilla", hän vastasi. Kävelin huoltoasemalle ja näin tutun hymyilevän naisen kahvilan pöydässä. Joimme kahvit melko nopeasti ja kävelimme yhdessä motellin vastaanottoon.
Emme olleet edes varanneet huonetta etukäteen, mutta vastaanoton nuori nainen ilmoitti vapaita huoneita löytyvän. Otimme huoneen yhdeksi yöksi ja taas majoituskortteja täyttäessäni mietin mitä vastaanottovirkailija mahtoi meistä ajatella. Saimme avaimen, haimme kassimme autoista ja kävelimme huoneemme ovelle. Motellin oli sellainen rivitalotyyppinen ja sisään päästyämme ikkunasta aukeni näköala niityn kautta järvelle.
Huoneessa oli kaksi erillistä puista sänkyä joiden välissä oli pieni yöpöytä. Päätimme heti nostaa yöpöydän pois ja työntää sängyt yhteen. Nyt ei hirveän kauan aikailtu vaan aika pian olimme sängyssä ja vaatteet vähenivät. Ensimmäisen kerran jännitys oli jo poissa ja suutelimme ja hyväilimme toisiamme kiihkeästi. Kumpikin tiesi jo vähän mistä toinen tykkäsi. Olimme toistemme kimpussa varsin kiihkeästi ja kumpikin tiesi haluavansa sitä.
Pian emme enää malttaneet jatkaa esileikkiä, hän makasi selällään ja minä nousin hänen päällään. Ei ollut enää sellaista ähellystä ja epäröintiä kuin ensimmäisellä kerralla. Olimme jo tuttuja toisillemme. Pian olin hänen sisällään ja löysimme yhteisen rytmin. Huohotimme ja näin kuinka hän välillä ummisti silmänsä huokaillen nautinnosta. Tuntui käsittämättömän hyvältä ja kiihdytin vähän vauhtia. Motellin sängyt eivät olleet kovin vankka rakenteisia vaan sellaisia melko heppoisia puusänkyjä. Sänky alkoi nitistä allamme. Tuo sängyn nitinä vain kiihotti minua lisää ja tunsin kuinka upposin syvälle aikuisen naiseni sisälle. Kohottauduin käsilläni, kiihdytin yhä vauhtia ja miten kiihottavaa tuo olikaan kun sänky nitisi ja natisi äänekkäästi allamme, katselin jokseenkin hurmioituneena aikuisen naiseni pomppivia rintoja, kuuntelin hänen voimistuvaa nautinnollista huokailuaan, katselin häneen nautinnollisia ilmeitään ja pumppasin menemään menemään yhä kovempaan. Huoneen täytti vartaloidemme läiskähtely toisiaan vasten, huohotus ja sängyn natina. Kaikki tuo kiihotti minua niin, että hetken päästä laukesin huohottaen. Kehomme pysähtyivät vähitellen ja kietouduimme toisiimme huohottaen. Seksi oli nyt ihan toisesta maailmasta kuin ensimmäisellä kerralla molempien vielä vähän epäröidessä ja miettiessä uuden kumppanin mieltymyksiä.
Kävimme suihkussa, loikoilimme ja halailimme sängyllä ja juttelimme kaikenlaista. Ja eipä tuo jäänyt ainoaksi kerraksi sinä yönä. Aamulla kävelimme vielä aamupalalle viereiselle huoltoasemalle ja sitten oli aika palauttaa huone, jättää hyvästit ja lähteä ajamaan kotiinpäin.
Kotimatkalla mietin paljon tapaamistamme ja aloin jo unelmoimaan seuraavasta kerrasta. Koskahan se olisi tämän mukavan aikuisen naisen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti