keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Ja uudestaan motelliin

Nyt minulla siis oli aikuinen nainen rakastajattarena niin kuin olin vuosikausia haaveillut. Pari ensimmäistä tapaamista oli mennyt mukavasti ja jatkostakin oli puhuttu. Aika pian sain kuitenkin huomata, että ihminen on helposti olento joka ei ole oikein koskaan tyytyväinen. Havahduin myös huomaamaan miten paljon aikaa ja vaivannäköä minulla oli mennyt rakastajattaren etsintään. Suuri osa vapaa-ajastani oli aikaisemmin mennyt roikkumiseen netin chat-palstoilla puumanaista etsien. Nyt siihen ei enää ollutkaan tarvetta kun minulla oli jo rakastajatar! Ja olin tiukasti päättänyt, että useampaa naista en ala yhtaikaa pyörittämään kuvioissa.
Kovin suuria vapaa-ajan ongelmia ei silti ilmennyt sillä tein noihin aikoihin opiskelujen lisäksi aika paljon töitäkin. Ja aina riitti jotain menoa kavereiden kanssa ja kaupungin yöelämäkin kutsui usein. Muten kuten jo sanoin niin helposti käy niin, että ihminen ei olekaan tyytyväinen tilanteeseensa kun saavuttaa jotain vaan alkaakin haaveilla jo jostain muusta. Vähän näin kävin minullekin vaikka kyllä nautinkin täysin rinnoin suhteestani rakastajattareni kanssa, mutta kaipasin kyllä kovasti myös tyttöystävää jonka kanssa seurustella ja suunnitella yhteistä tulevaisuutta. Olimme myös sopineet rakastajattareni kanssa, että jos minulle ilmaantuisi tyttöystävä kuvioihin niin suhteemme loppuisi siihen. Joten kun puumanaisasia oli nyt järjestyksessä niin yritin sekä kaupungin yöelämästä että netin chat-palstoilta löytää mukavaa tyttöystävää. Muutamilla pikatreffeilläkin kävin, mutta mitään vakavampaa ei oikein syntynyt.
Yhteydenpito rakastajattaren kanssakin jatkui ja pian saimme sovittua myös seuraavan tapaamisen. Paikaksi valikoitu sama motelli missä olimme treffanneet jo edellisenkin kerran. Se oli osoittautunut mukavaksi ja kohtuuhintaiseksi paikaksi ja lisäksi pidimme epätodennäköisenä, että siellä törmäisi kummankaan tuttuihin. Halusimmehan pitää suhteemme ihan vain meidän välisenä salasuhteena.
Matkustamisen kanssa tuli pientä sovittelua sillä olihan meillä molemmilla matkaa motellille toista sataa kilometriä ja oma piskuinen kesäautoni sattui tuolloin olemaan rikki. Hänellä oli myös sellainen tilanne, että heidän perheensä pienempi auto jolla hän oli tottunut enemmän ajamaan oli muussa käytössä ja hän joutuisi lähtemään matkaan isolla tila-autolla jolla oli ennestään ajanut todella vähän ja olihan hän muutenkin todella kokematon kuski. Sovimme lopulta niin, että menisin junalla motellin lähelle ja hän hakisi minut siellä,
Niinpä tapasime toisemme tällä kertaa pienen suomalaiskaupungin rautatieasemalla. Pikaiset kuulumiset vaihdettuamme totesimme, että olisi ruoka-aikakin ja hän lupasi tarjota minulle ravintolaruokailun. Sehän kyllä sopi opiskelijamiehelle hyvin kun eipä sitä kovin usein opiskelijabudjetilla ravintoloissa syöty. Pikkukaupungin ravintolatarjonta oli varsin suppeaa joten päädyimme syömään paikallisen Rosson hämyiseen kulmapöytään. Ravintolassa oli varsin hiljaista ja siinä tilauksia odotellessamme pohdimme yhdessä, että miten ihmeessä selittäisimme tilanteen jos sisään astuisi nyt joku tuttu. No onneksi totesimme myös, että kummallakaan ei tiettävästi asunut ketään tuttuja lähikulmilla joten melko epätodennäköinen tilanne.
Ruokailun jälkeen matka jatkui matka jatkui hänen kyydissään kohti motellia ja totesin kyllä itsekin, että ratissa ei nyt kyllä ollut se kaikkein kokenein kuski. Hyvin silti päästiin perille ja huoneeseen kirjautuminen meni jo rutiinilla. Ja mukavaahan siellä huoneessa oli! Olimme jo selvästi tuttuja ja peittoa heilutettiin aika pian huoneeseen pääsemisen jälkeen. Jotain uuttakin kokeiltiin ja seksiä ehdimme seuraavaan aamuun mennessä harrastaa useammankin kerran. Miten nautinnollista olikaan rakastella aikuista naistani myös takaapäin, katsella hänen aikuisen naisen selkäänsä ja tarttua käsillä kiinni peppuun. Ei mitään tyttömäistä vaan upeita aikuisen naisen muotoja.
Ehdittiin siinä yön aikana jonkun verran nukkuakin lähekkäin ja aamullakin vielä peuhattiin ennen aamutoimia. Aamulla pohtiessamme kotimatkaa häntä epäilytti yhä enemmän lähteä taas pitkälle matkalle isolla tila-autolla. Päädyimme lopulta siihen, että minä toimisin hänelle kuskina ensimmäiset sata kilometriä ja hyppäisin junaan vasta sieltä niin hänelle tulisi lyhyempi ajomatka. Minun junamatkani tosin pitenisi, mutta eipä minulla ollut kiire minnekään ja pitihän naisestaan huolehtia. Niinpä palautimme huoneen avaimen ja hyppäsin tila-auton ratin taakse ja lähdimme matkaan. Olin tuolloin jo tottunut ajamaan erilaisia autoja joten mukavahan tuollakin oli ajella. Hiukan kummitteli kyllä päässäni ajatus, että nyt ei paranisi vahingossakaan sählätä sillä auto oli kuulemma rekisteröity vieressäni istuvan rakastajattareni miehen nimiin! Hetken matkaa ajettuamme rakastajattareni hymyili minulle, sipaisi kädellään kevyesti reittäni ja totesi, että kyydissäni on mukava olla. Saavuttuamme rautatieasemalla hyvästelimme toisemme melko nopeasti ja erosimme seuraavaa tapaamista odotellen. Tapaaminen oli taas ollut onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti