sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Puumanaisen kanssa luonnon helmassa

Yhteydenpito jatkui tiiviisti puumanaiseni kanssa. Molemmilla oli hyvät fiilikset jutusta ja halusimme taas nähdä uudestaankin. Tapaamisten järjestäminen vaan tuotti tuskaa pitkän välimatkan ja hänen perhesuhteidensa takia. Mutta netissä saatoimme kirjoitella chatin välityksellä useampanakin iltana viikossa.
Edellisestä tapaamisesta oli jo aikaa eikä hänelle tahtonut millään avautua mahdollisuutta lähteä hyvällä syyllä käymään jossain pois kotoa. Lopulta halusimme toisiamme niin kovasti, että päätimme nähdä muutaman tunnin ajan eräänä iltana. Sovimme kumpikin ajavamme toista tuntia eräälle huoltoasemalle ja voisimme ainakin kahvit juoda yhdessä. Mielessä oli jotain muutakin, mutta miten se onnistuisi.
Elettiin vielä loppukesää ja onneksi olisi Suomen luonto ja sen tarjoamat mahdollisuudet. Ilta hämärsi jo kun tapasimme sovitulla paikalla. Siirryimme minun autooni juttelemaan, halailemaan ja suutelemaan. Kummankin teki mieli, mutta missä se onnistuisi. Pieni autoni tuntui aika hankalalta paikalta. Pian juttumme etenivät siihen suuntaan, että mitä jos jossain ulkona rauhallisessa paikassa. Aivan lähellä sijaitsi eräs laskettelukeskus. Siellähän olisi varmaan hiljaista näin kesällä. Päätimme ajaa tietä pitkin laskettelukeskuksen huipulle. Ilta oli tähän mennessä pimentynyt jo täysin.
Parkkeerasin auton mäen huipulle mistä alkoi laskettelurinne joka kaartoi heti sopivasti pienen metsäsaarekkeen taakse. Jätimme auton siihen ja kävelimme pimeää rinnettä hiukan matkaa alas metsäsaarekkeen taakse.
Halailimme ja kourimme toisiamme. Teki niin mieli. Taisimme molemmat jo huohottaa kiihkosta seisoessamme siellä pimeässä laskettelurinteessä toisiamme hyväillen. Emme malttaneet enää. Hän levitti mustan nahkatakkinsa maahan ja kävi sille selälleen makuulleen. Eikä aikaakaan kun hänellä ei enää ollut housujakaan jaloissaan, minäkin raotin omia housujani, olin ihan valmis ja samantien olinkin hänen sisällään.
Akti oli varsin pikainen eikä hieman muhkurainen laskettelurinne ollut mikään otollisin alusta. Varsinkin kun pehmusteena oli pelkkä nahkatakki. Oli kuitenkin onneksi jo sen verran viileä loppukesän ilta, että hyttyset ja kärpäset eivät hyökänneet armeijana kimppuun kuten edellisen kerran kun olin seksiä harrastanut luonnossa muutama vuosi aikaisemmin tyttöystäväni kanssa.
Seksi ei tosiaan kestänyt kauan ja autolle kävellessämme yritimme siistiytyä sen verran, että voisimme palata ihmisten ilmoille. Jostain etäänpää kuului ihmisten ääntäkin, mutta pääsimme sentään autolle ilman että ketään tuli vastaan.
Ajoimme takaisin läheiselle huoltoasemalle ja kumpikin kävi vessassa siistiytymässä. Hörpättiin vielä kahvit ja oli pakko lähteä ajelemaan kotiinpäin kun kello oli jo paljon ja matkaakin sen verran reippaasti.
Tällainen pikainen luontoakti ei kyllä kovin suurta nautintoa tarjonnut. Tarinoissa ja jutuissa usein ihannoidaan seksiä luonnon helmassa, mutta todellisuus on kyllä jotain paljon karumpaa ainakin oman kokemukseni perusteella, Mieluummin sisätiloissa ja sängyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti