keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Kultturelli puumanainen opiskelee

Luontoseikkailun jälkeen taisimme tavata kultturellin puumanaiseni kanssa vielä kerran tai pari samassa motellissa kuin aiemminkin. Tämän jälkeen hän kertoi päättäneensä vielä hieman täydentää opintojaan näin yli 5-kymppisenä samassa kaupungissa missä itse opiskelin. Hän siis tulisi jatkossa aina välillä käymään opiskelukaupungissani ja tämähän sopi minulle mitä parhaiten! Minulle ei oikeastaan koskaan selvinnyt, että oliko minulla vaikutusta tähän opiskelupäätökseen kun sehän antoi tietenkin meille hyvän mahdollisuuden tavata aina välillä.
Jäin innolla odottamaan hänen ensimmäisiä opiskelupäiviään eikä niitä tarvinnut edes kovin kauan odottaa. Hänen tuttavillaan oli kuulemma kaupungissa yksiö tyhjillään ja hän yöpyisi aina opiskelureissuillaan siellä. Mahtavaa!
Lähetimme tekstiviestejä jo päivällä kun yritimme molemmat keskittyä opintoihimme. Keskittyminen oli vaikeaa kun ajatukset pyörivät jo tulevassa illassa. Sain ohjeet miten löytäisin perille sillä päätimme tavata suoraan yksiöllä. Yksiö sijaitsisi kuulemma melko pienessä talossa ja sillä olisi oma sisäänkäynti.
Sovittuun aikaan oli jo pimeää ja parkkeerasin autoni kulman taakse. Soitin hänelle ja kerroin olevani aivan asunnon vieressä. Kävelin kohti ovea ja se narahti raolleen. Halusimme edelleen pitää jutun vain meidän kahden välisenä ja välttelimme yleensä kahdestaan liikkumista. Astuin sisään yksiöön, suljin oven ja hän halasi minua heti eteisessä. Asunto oli pieni ja hieman hämyinen, mutta juuri sopiva meille. Halailimme, vaihdoimme kuulumisia ja käteni seikkailivat ympäri puumanaistani. Hymyilimme. Hän oli ostanut meille pientä iltapalaa ja keitimme seuraksi teetä. Pöydällä oli purkissa kaupan valmissalaattia ja vähän leipää. Istuimme siinä pienen pöydän vastakkaisilla puolilla, söimme kaikessa rauhassa iltapalaa, katselimme toisiamme, juttelimme ja hymyilimme toisillemme. Todellista laatuaikaa.
Asunnossa oli kalustuksena myös parisänky ja siirryimmekin pian iltapalan jälkeen sinne peiton alle halailemaan. Sammutimme osan valoista, mutta jätimme osan päälle jotta näkisimme toisemme. Oli mukava olla lähekkäin peiton alla, hyväillä ja katsella silmiin.
Pian hänellä oli päällään enää vain pelkät pitsisen naiselliset vaaleanvihreän sävyiset rintaliivit. Hyväilin hänen rintojaan, hiuksiaan ja koko kehoaan. Ja samalla tunsin kyllä mihin hänen kätensä olivat löytäneet. Huokailimme ja pian peitto lensi sivuun ja nousin hänen päälleen. Tunsi miten hän oli jo aivan valmis ja niin olin minäkin.
Hitaasti painuin hänen sisälleen ja katsoin hänen silmiinsä ja hänen punertavia hiuksiaan kun lantiomme alkoivat hitaasti keinua samaan tahtiin. Katseeni osui myös jälleen noihin hänen ihaniin aikuisen naisen rintoihin joita vihertävät rintaliivit verhosivat. En tiedä miksi minua on aina kiihottanut todella paljon se jos naisella on ainoastaan rintsikat päällä. Ei edes pikkuhousuja vaan ainoastaan rintsikat. Se on mielestäni jotenkin todella seksikästä. Muistan jo nuoruudessani nähneeni Playboyn sivuilla kuvan jossa vaaleatukkainen nainen seisoo haarat hieman levällään kohti kameraa pelkät valkoiset rintsikat päällä. Suora näköyhteys jalkoväliin, mutta rinnat viettelevästi peitettynä. Jostain syystä tuokin kuva on piirtynyt muistiini hyvin tarkkaan.
Mutta nyt kultturelli puumanaiseni makasi siis hämyisessä yksiössä selällään allani ja upposin syvälle hänen sisälleen. Jonkin aikaa rakasteltuamme hän kääntyi toisinpäin ja otin hänet takaapäin. Ja edelleen minut lumosi nuo vihertävät rintsikat jotka näin nyt selkäpuolelta. Mieleeni ei edes tullut avata niitä vaan katsoin miten seksikkäästi ne puristivat hänen hieman notkollaan olevaa selkäänsä samalla kun tarrasin vuoroin lantiosta ja vuoroin pepusta ja painuin ihan kiinni häneen. Kun näin vielä lisäksi miten hänen punertavat hiuksensa heilahtelivat työntöjeni tahtiin niin en kestänyt enää kauan vaan tunsin miten jotain lähti liikkeelle sisältäni ja työnsin aivan pohjaa asti ja laukesin hänen sisälleen. Huohotimme molemmat siinä vähän aikaa aivan paikoillaan ennen kuin hengitys hieman tasaantui. Oi kun teki hyvää.
Kävimme peseytymässä ja nukuimme yön aivan lähekkäin. Aamulla ehdimme rakastella vielä uudestaan jonka jälkeen söimme pikaisen aamupalan ja suuntasimme molemmat taas päivän opiskeluihin. Jäin todella odottamaan hänen seuraavia opiskelupäiviään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti