tiistai 10. helmikuuta 2015

Ensimmäisen kerran puumanaista

Kotiin palattuani ja yön yli nukuttuanikin tunne oli sama kuin kotimatkalla. Yönylitreffit puumanaisen kanssa oli ollut mukava kokemus vaikka ihan niin pitkälle ei sänkytouhuissa mentykään kuin olin hieman salaa toivonut. Meillä oli kuitenkin synkannyt hyvin yhteen ja seuraava tapaaminenkin oli oikeastaan jo sovittu kahden viikon päähän.
Ensimmäisten treffien jälkeen viestittelymme jatkui erittäin tiiviinä, jopa kiihkeänä. Tunne taisi sittenkin olla ihan molemminpuolinen, että miksi emme menneet pidemmälle kun nyt täytyisi odottaa kaksi viikkoa seuraavaa mahdollisuutta. Kirjoittelimme sähköpostia ja tekstareita todella tiiviisti. Puheluitakin soiteltiin. Yritin opiskelijana välttää puheluita sillä rahaa ei määrättömästi ollut ja kännykkäpuhelut olivat vielä tuohon aikaan melko kalliita. Joka päivä puhelimessa meni kuitenkin puumanaiseni kanssa pidempään ja pidempään. Aloin laskea, että tähän puhelinsuhteeseen alkaa upota aika kovasti rahaa ja sanoinkin ihan suoraan hänelle, että minun on välillä pakko välttää puheluita ja kirjoitella mieluummin sähköposteja. Silti meillä saattoi olla jopa muutaman tunnin pituisia puheluita jotka hän soitti.
Muistan kun olin yhden kerran ulkona kävelemässä kun hän soitti. Jo melko kauan puhuttuamme jostain lähistöltä kuului muutama pamaus. Aivan kun joku olisi ampunut aseella. Pamaukset kuuluivat puhelimen kautta myös puumanaiselleni. Olin itsekin ihan ymmälläni mistä ne tulivat ja samaa kyseli hänkin. Kommentoin, että kuulosti ihan kuin joku olisi ampunut. Huolestuneena hän sanoi, että "nyt meet kyllä äkkiä sisälle jos siellä vaikka joku oikeasti ampuu". En pitänyt tilannetta mitenkään uhkaavana, mutta olin jo kuitenkin kotini lähellä ja menin sisään. Tuntui kuitenkin hyvältä kun oli joku nainen joka huolehti ja selvästi välitti minusta. Olin kuitenkin elänyt jo pidempään taas poikamieselämää ja oli mukava tunne, että oli joku jonka kanssa jakaa vähän ajatuksiakin vaikka emme mitään vakavampaa suhdetta suunnitelleetkaan. Minusta ei ehkä olisikaan ihan pelkkään seksisuhteeseen, sellainen tuntuisi tosi kylmältä. On mukava, että jutussa on myös vähän tunnetta mukana ja että tietää jotain toisesta ja oppii tuntemaan häntä.
Seuraavat treffimme varmistuivat ja kaksi viikkoakin kului lopulta. Joten ei muuta kuin taas auto alle ja nyt jo tuttua reittiä pitkin hänen luokseen. Tällä kertaa edettiin eri tavalla. Ei ollut ruusupuskaa vaan heti eteisessä suudeltiin jo kiihkeästi. Aika nopealla aikataululla taisimme päätyä leveään parisänkyyn. No niin kai siinä luonnollisesti käy kun kumpikin on joutunut kaksi viikkoa odottamaan tätä hetkeä. Nyt olisimme toistemme. Seksi oli ihan hyvää, mutta ei mitään tajunnan räjäyttävää. Näin se on varmasti usein uuden kumppanin kanssa. Kumpikin vielä miettii mistä toinen pitää ja kaikki hakee vielä muotoaan.
Seksin jälkeen halailimme ja suukottelimme peiton alla. Ja emme kyllä taaskaan osanneet kumpikaan olla tuppisuina, juttua riitti. Jossain vaiheessa hän ehdotti saunan lämmittämistä. Se tuntui minustakin mukavalta ajatukselta ja hän kävi napsauttamassa saunan päälle. Jatkoimme jutustelua ja taisimme hörpätä jotain juotavaakin. Sitten saunaan. Saunasta on jäänyt hauska muisto mieleen miten tässä taloudessa ei ollut saatu hankittua löylykauhaa. Niinpä löylykauhan virkaa toimitti ämpärissä seilaava pieni kirkkaankeltainen lasten leluastia. Muutenkin tuntui jotenkin hassulta miten naiseni asunnossa oli joka nurkassa pienten ihmisten tavaroita. Hänen lapsensahan olivat siis isällään viikonloppua viettämässä treffiemme aikaan.
Tämä toinen tapaamisemme sujui mukavissa ja kiihkeissäkin merkeissä loppuun asti ja tyytyväisin mielin lähdin lopulta ajelemaan kotiinpäin. Autossa sitten havahduin miettimään, että olin saanut elämäni ensimmäisen kerran aikuista naista ja hymyilin leveästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti