keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kulttuuria odotettavissa aikuisen naisen kanssa

Metsäautotreffien jälkeen jatkoimme tämän puuman kanssa yhteydenpitoa sähköpostin välityksellä. Varsin pian hänen viesteissään alkoi kuitenkin selvästi paistaa esiin se, että häntä kalvoi aika kovasti miehensä pettäminen. Hän kirjoitti jonkin verran edellisestä salasuhteestaan ja siitä minkälaisia tunteita se oli herättänyt. Itsetutkiskelu taisi johtaa siihen ettei hän enää halunnutkaan jatkaa miehensä pettämistä kanssani vaan keskittyä perheensä kasassa pitämiseen. Vaikka hän olikin varsin puoleensavetävä nainen niin tässä tilanteessa ajattelin itsekin, että ehkä tämä juttu jää tähän. Ja niinhän se sitten jäikin.
Vähän myöhemmin tosin näin hänet sattumalta autollaan liikenteessä ja ajatukseni lähtivät laukkaamaan, mutta pidättäydyin silti yhteydenotosta vaikka mieli tekikin kovasti.
Mutta ei mennyt kauan kun löysin taas uuden aikuisen naisen juttukaveriksi. Ja tutusta paikasta jälleen kerran eli Kiss FM:n chatin Tanssilava huoneesta. En aluksi kiinnittänyt häneen kovin suurta huomiota, mutta olimme chatissa usein samaan aikaan ja keskustelumme alkoivat toistua ilta illan jälkeen. Juttelimme kaikenlaista ja mm. elämäntilanteistamme. Hän kertoi olevansa noin 5-kymppinen naimisissa oleva virkanainen ja hänellä oli kaksi lasta jotka olivat suunnilleen ikäisiäni. Kirjoittelimme myös hieman yksityisemmistäkin asioista ja hän kertoi miten tunteet olivat haalenneet avioliitossa ja aloin vaistota, että hän todella oli hakemassa jotain säpinää elämäänsä. Kiinnostukseni heräsi vaikka meillä olikin aika paljon välimatkaa.
Chat-tuttavuutemme oli jatkunut jo pidemmän aikaa ja taisimmepa soitellakin pari kertaa. Hän kuulosti mukavalta. Hän taisi rauhassa kirjoittelemalla hakea luottamusta välillemme ja mukavaa kirjoitteluseuraa hän olikin. Vähitellen alkoi kuitenkin tuntua, että tästä tulisi jotain ja että juttu ei jäisi vain kirjoittelututtavuudeksi.
Sattui sitten myös niin, että hänellä olisi muutakin asiaa kaupunkiin jossa asuin. Aloimme miettimään tapaamista. Tämä juttu tuntui etenevän hieman erilailla kuin edelliset suhteeni aikuisiin naisiin ja hän ehdottikin, että menisimme yhdessä erääseen konserttiin joka olisi sopivasti samana iltana kun hän saapuisi ja johon hän haluaisi mennä. Kaipasi sinne seuraa ja kirjoitti, että konsertissahan olisi aina mukavampaa seurassa. Emmin hieman julkista liikkumista minua melkein 30 vuotta vanhemman rouvan seurassa, mutta minua kiinnosti kovasti tämä selvästikin hieman kultturelli rouva ja niinpä päätin suostua kun hän vielä lupasi ilman muuta tarjota konserttiliput ja ehkäpä vielä hotelliyönkin sen jälkeen.
Kuulosti lupaavalta ja kiehtovalta joten niinpä jäin odottelemaan tapaamistamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti