sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Aikuisten naisten seuraa Kiss FM :n Tanssilavalla

Pidemmän seurustelusuhteen jälkeisen poikamieselämän, kaupungin yöelämässä ramppaamisen ja muutamien muiden satunnaisten kohtaamisten jälkeen oli aika selvää, että helpointa minun oli tehdä tuttavuutta naisten kanssa netin chat-palstojen kautta. Ja olivathan ne muutenkin tuohon aikaan uusinta uutta ja vetivät minua siksikin puoleensa. Se on itse asiassa aika jännä juttu miten muutamat harvat miehet tuntuvat yökerhoissa vetävän naisia puoleensa kuin magneetit ja poistuvat aina tyttönen kainalossa ja muiden kohtaloksi jää useimmiten todeta, että ei onnistunut tänäkään yönä. Omaankin tuttavapiiriini kuului opiskeluvuosina muutama tällainen kaveri joilla tuntui aina käyvä flaksi. Mutta tätä lukeville hiljaisille ja ujoille nuorempien ikäluokkien miehille täytyy lohdutukseksi sanoa, että kyllä niitä mukavia tyttösiä on sitten matkan varrella löytynyt elämänkumppaneiksi myös niille kavereilleni jotka eivät mitään naismagneetteja vilkkaimpina menovuosina olleet.
Mutta netin uudet chat-palstat vetivät minua siis todella paljon puoleensa ja aivan erityisesti legendaarinen Kiss FM :n chat. Kiss FM :hän oli nuorten suosima radiokanava jolla oli jo myös aikakauteen nähden verraten kehittyneet internet-sivut. Elettiin vuosia jolloin legendaariset jo uudelleen lämmitellyt ysärihitit olivat vallanneet niin yökerhot, festarit kuin Kiss FM :n taajuuden. Varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin netissä riitti väkeä Kiss FM :n chatissa. Chat-huoneilla oli erilaisia nimiä, niitä oli melko paljon ja muutamissa suosituimmissa huoneissa notkui sama kantaporukka päivästä toiseen. Hyvinkin pian huomasin, että Tanssilava niminen huone veti puoleensa hieman vanhempaa väkeä. Niinpä aloinkin notkua siellä yhä enemmän puumanaisen toivossa.
Hyvin pian minulle kävi myös selväksi etten ollut lainkaan ainoa nuori mies joka oli hakemassa aikuisen naisen seuraa kyseisillä sivuilla. Yhteen chat-huoneeseen mahtui kerrallaan ehkä noin kolmisenkymmentä keskustelijaa (tarkka luku on päässyt unohtumaan) ja varsinkin Tanssilavalle joutui usein takomaan hiiren nappia monta kertaa ennen kuin pääsi sisään. Oma haasteensa oli sitten sisään päästyään saada joku nainen juttukaveriksi. Jos lähestyi jota kuta yksityisviestillä niin hyvin usein lähestytty nainen kyseli ikää ja kun vastasi olevansa reilu parikymppinen niin sai vastaukseksi, että "Olet aivan liian nuori minulle" tai jotain vastaavaa.
Mutta käytin taas sanallista kyvykkyyttäni hyödykseni ja kehittelin mitä kohteliaimpia iskulauseita. Ja jos ikääni valiteltiin liian nuoreksi niin vastasin heti vaikka, että haen kyllä ihan asiallista keskusteluseuraa ja mukava olisi vaihtaa ajatuksia eri-ikäistenkin kesken. Olin nimittäin taas kerran uteliaisuuttani testannut myös mitä tapahtuu jos kirjautuu tuonne nimimerkillä joka viittaa naiseen. Nuorehkojen miesten ehdotukset olivat silloin usein aika suoria ja seksistisiä. Piti onnistua siis erottautumaan massasta. Tuo kun kerroin etsiväni ihan asiallista keskutelu- tai juttuseuraa tuntui tehoavan yllättävänkin usein. Aloin lähes joka ilta päästä juttusille erilaisten naisten kanssa jotka olivat minua huomattavasti vanhempia. Ja pidin lupaukseni ja pyrin viemään keskustelua fiksusti eteenpäin aivan kun kyse olisi small talkista jossain live-ympäristössä. Saatoimme kirjoitella esimerkiksi elämäntilanteistamme, musiikista ja vaikka mistä kaikesta muusta. Joinain iltoina saatoin jutella useampia tunteja saman naisen kanssa ja illan tai yön lopuksi juttukumppanini kiitteli minua harvinaisen fiksuksi nuoreksi mieheksi ja vaihdoimmepa joidenkin kanssa sähköpostiosoitteitakin tai sitten törmäsimme samassa chatissa joskus uudestaankin. Yhteyttä pidettiin siis myös sähköpostilla. Jotkut tuttavuudet jäivät muutamien viestien pituisiksi ja jotkut kestivät pidempään.
Alkoi siis syntyä pidempiä tuttavuussuhteita muutamien aikuisten naisten kanssa. Toistemme ulkonäköähän emme sen tarkemmin tuolloin tienneet kuin mitä olimme sanallisesti toisillemme kuvailleet sillä eihän juuri kellään ollut vielä omaa kuvaa sähköisessä muodossa puhumattakaan sen lähettämisestä, se ei tainnut olla vielä edes mahdollista tuohon aikaan sähköpostilla.
Näiden tuttavuuksien syntyessä alkoi herätä toivo jostain lähemmästäkin kanssakäymisestä aikuisen naisen kanssa. Ja niinhän siinä sitten kävikin, mutta lisää luvassa seuraavissa blogiteksteissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti