torstai 12. helmikuuta 2015

Pieni välikommentti liittyen Kiss FM :n chattiin

Onkohan Iltalehden toimittajakin lukenut äskettäin kirjoittamani blogitekstin "Aikuisten naisten seuraa Kiss FM :n Tanssilavalla" ja saanut siitä idean tänään julkaistuun juttuun Kiss FM :n chatista?! No tuskinpa sentään, mutta hauska oli lukea muidenkin muistoja kyseisestä palvelusta.
Itse bongasin sieltä aikoinaan useammankin puumanaisen ja kyllähän sieltä löytyi omanikäistäkin seuraa livetreffeillekin asti.
Ja niitä jekkujakin siellä tosiaan harrastettiin! Muistan istuneeni kerran koululla atk-luokan takaosassa ja huomanneeni miten kaverini oli muutama rivi edempänä selvästi Kiss:n chatissa. En malttanut olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni ja loggasin sisään samaan huoneeseen tytön nimellä. Hetken aikaa lirkuttelin kaverille kaikkea mukavaa ja oli hauska seurata hänen selän takana miten hän aina tohkeissaan naputteli vastauksen vauhdilla. Lopulta kirjoitin hänelle, että eikös sun pitäis olla jo kotona laskemassa niitä matikan tehtäviä. Kun viesti pamahti hänen näytölleen niin kädet pysähtyivät salaman nopeasti ja hetken päästä hän kääntyi katsomaan taaksepäin kuka hänen takanaan istui. Virnistin leveästi. Jouduin kyllä joskus itsekin vastaavan kepposen uhriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti