perjantai 13. helmikuuta 2015

Pitkä ajelu puumanaisen toivossa

Elämä jatkui ensimmäisen puumanaisen jälkeen. Jollain tapaa olin tyytyväinen kokemaani, jollain tapaa taas halusin enemmän tai oikeastaan vielä aikuisempaa naista. Ensimmäinen puumanaiseni oli kuitenkin ollut alle nelikymppinen ja jotenkin en kokenut häntä vielä ihan sellaiseksi aikuiseksi naiseksi josta olin haaveillut. Hän oli nimittäin ehkä kuitenkin vielä lähempänä omanikäisiäni tyttöjä kuin niitä opettajia, Sokoksen meikkiosaston naisia tai tv:n saksalaisdekkareiden tyylikkäitä kotirouvia joita olin jo vuosikausia ihaillut ja joista kirjoitin jo aiemmin täällä blogissani.
Joten ensimmäisen puumakokemukseni jälkeen en suinkaan tuntenut olevani valmis vakiintumaan jonkun ikäiseni tytön kanssa ja elämään hänen kanssaan elämäni onnellisena loppuun asti. Tai ehkä sekin kävi välillä mielessä. Silloin nuorena kun ajatuksen tuppasivat välillä muuttumaankin. Edelleen kulutin paljon aikaani Kiss FM :n chatissa ja välillä oli kiikarissa enemmän omanikäiset tytöt ja välillä taas aikuiset naiset.
Kaupungin yöelämässäkin tuli pyörähdettyä varsin usein. Siellä kiinnostukseni kohdistui kyllä jokseenkin vain omanikäisiini tyttöihin. Aikuisia naisia oli vaikea lähestyä sillä mielellä ja eipä heitä juurikaan edes näkynyt niissä yökerhoissa missä itse kävin. Oma uskallus ja tanssitaidot eivät riittäneet siihen, että olisin lähtenyt johonkin tanssiravintolaan vanhempia naisia iskemään.
Muutaman tytön kanssa treffailinkin tässä välissä, mutta niistä ei mitään sen pidempiaikaisempaa suhdetta syntynyt. Nähtiin kaupungilla ja käytiin leffassa tai syömässä, mutta ei oikein sen enempää.
Mutta ne aikuiset naiset kiinnostivat edelleen kovasti. Ja Kiss FM :n chatin Tanssilavalta onnistuinkin sitten taas bongaamaan itselleni seuraksi jo lähempänä viittäkymmentä olleen naisen. Kutsutaan häntä tässä vaikka Seijaksi (nimi siis muutettu). Ehdimme kirjoitella Seijan kanssaan ehkä vain noin viikon tai kaksi ja jotenkin tämä juttu tuntui menevän niin, että kumpikin ymmärsi mitä välillämme voisi olla. Kaikki tuntui kirjoitellessa menevän jotenkin nopeammin kuin ensimmäisen puumanaiseni kanssa.
Ongelmana oli, että hän asui aika kaukana. Olisikohan meillä ollut välimatkaa joku noin 250 kilometriä. Mutta ei aikaakaan kun hän kertoi olevansa seuraavana perjantaina työasioissa eräässä toisessa kaupungissa jonne minulla olisi vain noin 150km ja ehdotti, että jos vaikka näkisimme siellä. Treffit sovittiin ja näin melko lyhyen nettituttavuuden jälkeen lähdin sitten perjantai-iltapäivänä Seijaa tapaamaan ja selvittämään minkälainen seikkailu tästä tulisi. Mitään tapaamista enempää emme olleet sopineet, mutta toivorikkaana pakkasin mukaani myös yöpymistavarat.
Tapasimme eräässä puistossa ja istuimme puistonpenkille. Hänellä oli siniset farkut, samanvärinen farkkupaita ja aika lyhyet hiukset. Vartaloltaan hän oli hieman pyöreän puoleinen ja hän kyllä vaikutti jo vanhemmalta naiselta kuin ensimmäinen puumanaiseni, mutta ihan hirveää innostusta ei sisälläni syttynyt. Juttukaan ei oikein lähtenyt luistamaan välillämme.
Hetken siellä puistossa oltuamme hän alkoi jo ääneen miettiä, koska lähtisi seuraava bussi jolla hän pääsisi takaisin kotipaikkakunnalleen. Mietin hetken mielessäni ja kun oli kaunis kesäviikonloppukin juuri alkamassa niin päätin vielä yrittää ja tarjosin, että voin lähteä heittämään hänet kotiinsa. Hän kyllä mietti vielä bussia, mutta suostui sitten. Niinpä ajelimme sitten hieman toista tuntia hänen kotiinsa joka sijaitsi rivitalossa hyvin pienellä paikkakunnalla.
Kun olimme jo melkein perillä niin hän varoitteli, että hänen 18-vuotias tyttärensä saattaisi olla kotona, mutta voisin ihan hyvin tulla kuulemma käymään heillä. Tulimme perille ja sieltähän hänen tyttärensäkin löytyikin laukkujaan pakkaamasta. Oli lähdössä jonnekin viikonlopuksi. Tytär moikkasi minua huolettomasti sanoen "Ai moi, sä oot siis se mutsin chatti-kaveri". Taisin olla aika hämmästyneen oloinen ja tilanne alkoi tuntua vähän oudolta. Enhän ollut itse kuin muutaman vuoden tätä tytärtä vanhempi enkä ollut arvannut, että Seija oli näin avoimesti kertoillut tyttärelleen nuoremmasta chatti-kaveristaan.
Hetken päästä tyttären kyyti tuli ja hän lähti. Ehdin jo ajatella, että nyt olisimme Seijan kanssa kahden. Mutta mitä vielä, hänen kännykkänsä pärähti soimaan. Puhelun loputtua Seija kertoi, että hänen poikansa tulisi kohta käymään. Ei mennyt kauaa kun sisään rymisteli noin 15-vuotias kundi yhden kaverinsa ja kilisevien kassien kanssa. Seija ei tuntunut olevan moksiskaan siitä, että pojat asettautuivat olohuoneen sohvalle melkoisen kaljalastin kanssa.
Oloni alkoi olla jokseenkin vaivautunut ja vielä hetken emmittyäni sanoin Seijalle, että taidan alkaa lähteä kotimatkalle kun kellokin on jo sen verran paljon. En ottanut hänen ilmeistään oikein missään vaiheessa selvää eikä hän kovin paljon puhunutkaan. Lähtöönikin hän vain totesi lakonisesti, että "ok, ai sä lähdet jo". Niinpä sitten ajelin kesäillassa vähän pettyneenä miehenä kohti kotia. Bensaa paloi ja kokonaisuudessaan reissu oli aika outo. Tämä ei tuntunut oikein sellaiselta jutulta mitä olin hakenut. Hyvän aikuisen naisen löytäminen ei selvästikään ollut helppoa, mutta jo kotimatkalla tiesin, että tulisin edelleen jatkamaan etsintää. Seijasta en sen jälkeen enää kuullut mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti